Tilmelding - Sønderborg Familie og Firma Sport

Gå til indhold

Hoved menu

Tilmelding

Tilmelding til alle aktiviteter og arrangementer sker via hjemmesiden på denne side.
Bemærk at du første gang skal oprette dig som ny bruger. Er I flere i familien, så skal alle have deres egen adgangskode - dog kan samme mailadresse bruges. . . Kontakt os hvis der er tvivl.


Betaling:
Der kan betales med dankort ved tilmelding, men det er også muligt automatisk at få tilsendt faktura med betalingsoplysninger (indbetalingskort eller bankoverførsel).
Som offentlig arbejdsplads kan man til tilsendt EAN regning.

ALLE BELØB ER I DANSKE KRONER. . . DKKVi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende. I tilfælde af sygdom, fraflytning o.l. kan det blive nødvendigt at indsætte en anden instruktør.

Sønderborg familie og firma sport
vil altid tilstræbe, at der i aflysningstilfælde, hvor det ikke har været muligt at indsætte en anden instruktør, arbejdes på at finde en erstatningstime. For god ordens skyld bemærkes, at begge ovennævnte betragtes som force majeure, og derfor ikke berettiger til tilbagebetaling af aktivitetskontingentet.

Sønderborg familie og firma sport
Att: Jonny Arnold
Borgmester Andersens Vej 100
6400 Sønderborg
Tlf. 74 48 50 89
Kontakt:
kontor@sfs-sonderborg.dk
CVR-nr.: 33808941


Beskyttelse af data
Når I skal tilmelde jer en aktivitet og betale for den, så skal I oprette jer som bruger. Her skal I udfylde en formular med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og køn.
Vi benytter ene og alene de indtastede informationer til at vedligeholde vores medlemsdatabase og som en del af den fremtidige kommunikation med medlemmer af Sønderborg familie og firma sport.

Vi overdrages ingen information indtastet af medlemmer til andre eller benytter dem i forbindelse med forhold der er foreningen uvedkommende.

Vi registrerer ikke IP-adresse, og vi benytter os ikke af cookies.

Billeder og tekst
Vi garanterer at brug af billeder på hjemmeside og intranet vil ske med rettidig omhu.
I tilfælde af at et medlem henvender sig om at et billede med medlemmet ikke ønskes på hjemmeside, fjernes dette straks eller så hurtigt det er muligt, hvorefter diskussion kan tages om det skal på igen.

Den samme regel om at fjerne indhold gælder ifm. Skriftlig information hvor medlemmet er omtalt.
Search
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu